ЦСКА 2+1 : 1+1 Омоня – Втори предварителен кръг за групите на УЕФА! КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО?

ЦСКА стана третият български отбор класирал се напред в Европа. След като първи Локо Сф., а след тях и Литекс с убедителната победа още в Албания като гости на Беса, ЦСКА беше следващият тим.

Два напълно заслужени червени картона (особено първия футболиста сам си го искаше) и с предината от двама човека червените играха с трима чисти нападатели, като в 90’тата минута Чиликов засече центрирането на Данчо Тодоров и 23 хилядната публика на червените лекува! Да се надяваме, че за втора поредна година ЦСКА ще пробие в УЕФА и ще докаже, че класирането миналата година не е било случайно (както показа един друг български отбор в сини багри).

Не бих казал перфекна игра, но задоволителна за етапа на турнира. Надявам се, че с всеки изминал мач новите попълнения в отбора ще се сработват все по-добре. Въпреки, че в двата мача Неи се оказа на правилното място в точното време и отбеляза два много важни гола, все още не мисля че се е сработил много добре с останалите в отбора. Нека червените за втори път станат шампиони под ръководството на Стойчо Младенов!

This entry was posted in Спорт. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *