Новата версия на BRUTALI.COM e вече факт!

На 6 септември в 20:00 часа стартира изцяло новата версия на онлайн играта BRUTALI.COM.

Какви са промените в играта?

  • Изцяло нов дизайн – След около 2 години една и съща визия играчите могат да се насладят на нов дизайн, който я прави доста по-приятна и доближаваща се до модерната концепция за една онлайн игра. Към настоящия момент има и няколко сцени в новата визия – битка, сгради и бойци. Като цел сме си поставили в предстоящите промени да въвеждаме все повече нови сцени, които да визуализират извършващите се неща в играта.
  • Правилата на атаките са променени – Вече ограниченията на атаките като брой над един играч не са общи, а конкретни между двамата играчи. Един играч може да атакува друг два пъти на час и два пъти да му извършва шпионски дейности. Тази промяна в правилата на атаките е доста различна като стратегия на водене на битките, спрямо преди, когато един играч се атакуваше по 20 пъти от който и да е. Така приятели в играта се атакуваха помежду си неуспешно, за да достигнат този лимит от 20 атаки и да не може друг да ги атакува. Промяната елиминира подобен вид стратегия на развитие.
  • Нови методи на онлайн разплащания – Към всички възможни варианти да се закупят кредити в играта са добавени и sms-и на стойност 6.00лв с ДДС, които са нови за мобилните разплащания като цяло. Подобна стойност се предлага от мобилните оператори в страната от съвсем скоро, а количеството кредити които могат да се закупят е значително по-голямо спрямо предлаганите за стойност 2.40лв с ДДС. Освен новия sms в играта е интегрирана и система за разплащане с кредитни и дебитни карти, която позволява плащания на стойност от 6.90$ до 41.90$. Картовите разплащания в България все още на толкова популярни в сравнение с развитите западни страни и САЩ, но нашенските потребители се развиват бързо и съвсем скоро ще станат един популярен начин за закупуване на услуги.

Направените промени вече предизвикват интерес в играчите и в първите дни от старта на новата версия се вижда повишаване на играчите онлайн, което може само да ни радва, а и да прави самата игра и съревнованието в нея още по-интересно и интригуващо. Със сигурност в играта се очакват още изнади в бъдеще.

This entry was posted in Проекти and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Новата версия на BRUTALI.COM e вече факт!

  1. un says:

    Брех… поздравеления. Не си мирясъл значи 🙂

  2. JaG says:

    Луд умора няма 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *