УНСС и София – първа седмица :)

На 15 септември започна новата учебна година в УНСС. Откриването го изпуснах, поради адските задръствания и 2 часа пътуване от Плиска до Дианабад. След това имаше сбирка на поток 100 във факултет “Икономика на инфраструктурата”, към който се водим първите 2 години. Това е само временно разпределение на новозаписаните по направления, докато не бъдат класирани след това по специалности. На въпросната сбирка ни раздаваха студентските книжки, но незнайно поради какво объркване около 15-20 човека от потока не получихме книжки. Така чак следващия ден успях да си открия книжката при една от секретарките на факултета.

Следващата седмица трябва да си запиша спорт, който искам да тренирам, като повечето вече са с пълни групи. Надявам се да успея да се вредя да запиша Тенис на маса, че май само за шаха няма наплив на хора.:)

Университета, лекциите, упражненията, колегите и всичко си е екстра, само остава проблемът ми с това, че все още нямам квартира и съм при роднини. Но да се надявам тази седмица вече да има някакво развитие, въпреки че май повечето са така щом самите агенции нямат какво да предложат на човешки цени, освен боксониери за 1 човек започващи от 300евро нагоре.

This entry was posted in Дневник and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *