Добрия край на седмицата оправда лошото и начало!

След като тази седмица започна не особено добре. Понеделник и вторник имахме учасни проблеми с VPS-а на който се хоства PiratBG и множеството бъгове нещата се нареждат лека полека. Оптимизирах сървърчето, а Яни (Lanex) се грижи за бъговете.

Днес разбрах, че имам отличен 5.70 в Техническия университет. Като гледам статистиките от София и тези от Сливен се чудя дали ще ме вземат в Компютърни Системи. Другото нещо, което малко ме дразни, това е сайта на самия университет. Не е особено добър, а и му липсва доста информация. Например колко студенти се приемат в крайна сметка в тази специалност? Никъде не го открих! Не пише нищо и за квоти момчета/момичета?

Може би ако отида в университета и там биха се затруднили да ми отговорят… Надявам се все пак да вляза с тази оценка, въпреки че мисля да се явя пак за по-висока 🙂

Забравих да ви разкажа и преди време за УНСС. Там имам мн.добър 4.77. Благодарение на квотите имам реални шансове да се закача за направление икономика, но няма да е лесно. А и в крайна сметка всичко ще зависи от матурите. Там определено ще се явявам пак за по-висока оценка.

На 18 май пък ми е следващия предварителен изпит – в Софийския Университет. Там също съм се насочил към информатиката. Може би и там е най-доброто място за тази дисциплина, но някак не ми се вижда привлекателен университета. Честно казано и аз не знам защо:)

Е май това беше прегледа ми на изминалата седмица. До нови срещи!

This entry was posted in Дневник and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *