BG Кръстника – Георги Стоев

Вчера “захапах” първата книга от поредицата на Георги Стоев – BG Kръстника. Както ви разказах преди време тук, имам увлечение към този род книги. Също така малко или много ми беше интересно, какво толкова е написал, че навсякъде да се тиражира факта, че е бил убит заради тези книги. Вчера минах първите 10глави от книгата. Нищо ново и толкова интересно. Може би развързката тепърва предстои. Повечето написани неща вече или съм ги чувал или съм ги чел по вестниците, или по други книги.

Но сега да не ме разберете погрешно:) Книгата не е по-малко интересна от останалите, които съм чел. Според подзаглавието, ще разбера до края на книгата истината за Маджо, която покрай свалянето на министъра на вътрешните работи Румен Петков доста се поразнищи.

Друго интересно, което би трябвало да науча е кой е цакал по 40,000 лева на Слави Трифонов, за различни предполагам PR услуги водени от него в предаването му. Очертава се да е интересно.

След като приключа с тази книга ще мина на следващите от поредицата. Разнообразява перфектно неделните дни. Дано само накрая не се окаже, че Георги Стоев наистина е бил убит заради книгите си, но не заради това, което е пишело в тях, а за да се продават повече. Би било наистина доста жалко.

ПС: Нека издателите му не ми се сърдят за последното изказване. Това е просто една логична мисъл предвид PR кампанията за книгите, която се спретна след смъртта му. Май само те имат печалба и то солидна от цялата работа.

Първата криминална книга от подобен род, която четох, беше “Кой има изгода?” от Петър Христозов. Това също така може би остана и най-хубавата и интересна книга за мен. Изпълнена с доста действия и факти от живота на Емил Кюлев, като автора се опитва да разгадае кой всъщност има изгода от убийството му.

This entry was posted in Дневник, Книги and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *