Tophost.bg – Номер едно в НЕКАЧЕСТВЕНОТО доставяне на домейни и хостинг

Tophost.bg – ОТВРАТЕН СЪМ ОТ НЕКАЧЕСТВЕНИТЕ ИМ И НЕУДОБНИ ЗА ПОЛЗВАНЕ УСЛУГИ!

Пробвал съм доста хостинг и домейн доставчици, но тези просто ме изумиха с некачествените си услуги. Закупих домейн от тях чрез пощенски запис. Първо ме въртяха седмица и половина докато ми регистрират домейна и ми дадът достъп до “админ панел”. Словосъчетанието “админ панел” го постовям в кавички, защото ако това, което ми дадоха е админ панел, то аз съм динозавър. В този така наречен от тях админ панел (изписван на сайта им като CPanel), чрез който ми предоставиха възможност да го “контролирам” имаше възможност единствено да си смена nameservers и информацията показваща се при whois на домейна, въпреки че като доставчик би трябвало да ми дадът възможност да ползвам техния nameserver, както и възможност да контролирам насочеността на домейна и субдомейните към избрани от мен адреси (не претендирам за web redirect, email redirect и прочие, би им дошло много…). След няколко увъртащи емейла ми пренасочиха домейна към исканите от мен IP адреси и нещата потръгнаха.

Следващата изцепка от тяхна страна… Заплатих си и за фактура, дадох им данните за фирмата и всичко както си е по реда и вече чакам 3та седмица да си получа фактyрата, макар че като гледам ще си остана с чакането. На емейла ми с въпрос защо вече няколко седмици фактура не пристига не бе получен отговор, голяма е вероятността и да не получа.

Никога не съм си представял, че може да има толкова прехвален български доставчик на подобен тип интернет услуги, а да предлага толкова некачествени и неадекватни на потребителските нужди услуги. Може би този тип доставчик се мъчи да върне качеството на услугите предлагани 90те години… е аз наистина нямам желание и нерви да инвестирам в подобен тип услуги, яд ме е че въобще реших да ползвам услугите им.

СЪВЕТА МИ Е ЕДИН – ЦЕНАТА ЗА СМЕТКА НА KAЧЕСТВОТО! ПОЛЗВАМ И ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПОЛЗВАМ HOST.BG И SUPERHOSTING.COM, КАЧЕСТВО И АДЕКВАТНОСТ!

This entry was posted in Дневник. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *