Безплатни SMS-и от BULSMS

Нова услуга се появи на българския пазар – уеб сайт който предлага безплатно изпращане на sms. Сайта дава право на всички регистрирани потребители да изпращат безплатни съобщения от тип sms до номера от българските мобилни оператори.

Адреса на уеб сайта е www.bulsms.com.

Регистрацията е разделена на 2 – има две форми за регистрация (За нас нормалните хора и за фирми). Регистрацията освен че става за няколко секунди: попълвате около 5 неща, потвърждавате на пощата си и готово.

Bulsms.com дава право да изпращаме sms-и до 90 символа, като подателя им не е номер, a име – всички sms-и идват от bulsms.com. Има ограничение от 10 sms-a на час и общо ограничение от никой не знае колко точно… 🙂

Както биха попитали много хора – Каква е далаверата? Каква е уловката?

В края на безплатните съобщения се прилагат компактни реклами на фирми, които сами си ги правят и заплащат за това.

Малко и за Бизнеса: явно за фирмите са разработени за сега 2 платени услуги: SMS Маркетинг – с 2 думи ако искаш твоята реклама да се прилага към милионите (може би някой ден) sms-и през системата на bulSMS – регистрираш се като фирма, слагаш си рекламата, плащаш си колкото и както искаш и си определяш бюджет… дневен.. и така харчи и се радваш… нов имидж, нови възможности.

Има и платена услуга SMS Медия – накратко 160 символа на sms (не се прилага реклама), собствен подател (на пр. Аз или моя номер) и статус.. има и още хитринки.

До скоро, или по скоро до всеки ден на добър път на bulsms.com

This entry was posted in IT, Маркетинг and tagged , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Безплатни SMS-и от BULSMS

  1. iskam sms da pi6a do globul

  2. Diana says:

    zdravei

  3. Diana says:

    kak moga da si napravq registraciq? molq ako moje link 🙂

  4. svetlana says:

    naistina li sa bezplatni sms

  5. emine says:

    iskam sms bezplatno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *