Сливен 1:1 Локомотив Пловдив

Събота (9 август 2008) ходих на мача в Сливен. Maча започна добре на почети изцяло пълен стадион, който е обновен за новия сезон. Поставени са седалки навсякъде с изключение на сектора за гости, който е ограден с мрежи и заключен. Адския зверилник.. липсват му само мрежа над главите на привъжениците, които бяха многобройни около 200-300 човека и препълниха целия сектор определен за тях, а място къде да сложат всичките си знамена фен клубовете просто нямаше.

На мача присъства Боби Михайлов, който връчи купата за победител на Б източна група през миналия сезон на ОФК Сливен.

Не бяха изминали и  20тата секунди от началото на мача и в първата си атака отбора отбеляза гол чрез пас на Иван Стоянов и удар на Стефан Киков! Така може би гостите от Пловдив останаха стаписани до края на първото половреме, където надмощието беше изцяло на страната на Сливен. Отново чрез комбинация между Стоянов и Киков бе пропуснато да бъде удвоен резултата, а пропуск направи център нападателя Мирослав Миндев, който получи извеждащо подаване очи в очи с вратаря и среля в аут. Въобще “седмицата” на Сливен Миндев направи доста слаб мач по мое мнение…

Второто половреме беше за Локомотив Пловдив, които в 62рата минута се добраха до изравнително попадение чрез Милиев.

Страхотен мач направи Коста Янев, когото го видях вечерта на дискотека Империя и го поздравих за играта му 🙂

И така мачът свърши с реми 1:1 между двата отбора. След 17 години отсъствие на Сливенския отбор от А футболна група мисля, че не направиха лош дебют този сезон. Да се надяваме, че ще имам възможността да отида и тази седмица на мача в събота с ЦСКА, където градския ни отбор отново е домакин на стадион “Хаджи Димитър”.

This entry was posted in Дневник, Спорт and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *