Сутрешна разходка до Карандила

Вчера си направихме една сутрешна разходка до Карандила със сестра ми и един мой комшия. Беше много приятно, станаха страхотни снимки. За съжаление на връщане ми падна батерията на фотоапарата и не можах да направя още, понеже минахме през Прозорецът и Халката на слизане. И все пак ето част от моите (аматьорски) фотографии:

Това е част от останалия интериор на Каракачанския Събор провел се на 5 и 6 юли, на който те са демонстрирали начина си на живот преди векове. Имаше няколко подобни шатри, обор, пещ и др. Интересно беше да се види, но за съжаление точно тук ми падна батерията на фотоапарата 🙁
Надявам се при следващата ми разходка до карандила все още да не са разрушени, понеже видях как има потрошени паметни плочи и други прояви на вандалщина, които предпочетох просто да не снимам.This entry was posted in Дневник, Снимки and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Сутрешна разходка до Карандила

  1. Ванката says:

    Браво аз съм от сливен и човече страхотни снимки 🙁 хвана ме носталгията и ми се прииска да се прибера и май това ще направя.Най-красивото място!!!

  2. Карандила е страхотно място. Ходил съм доста пъти и винаги ми е хубаво като ходя отново и отново. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *