4 и 5 април на предварителен изпит в София за УНСС

Здравейте! Късно снощи се върнах от София. А сега да ви разкажа как прекарах там…

На 4ти пристигнах към 9часа. През деня не исках да поглеждам математика… отдадох се на развлечения и разходки. Исках да се заредя с положителна енергия за изпита. Обикаляхме магазините и ходихме на боулинг и билярд. Беше забавно. Поизморих се малко и това ми помогна да легна рано и да се наспя и почина добре за утрешния изпит.

5ти април. Ранно ставане в 7:00ч. Към 8:30ч бяхме пред 10 блок на ТУ. Там в зала 10302 щеше да се състои събитието – ЕПИ Математика. Бяхме не повече от 15-20 човека в “залата”. Теста започна… Учудващо за мен, не ме обзе никакво притеснение. Дори сърцето ми не биеше силно, никаква, ама никаква тръпка. Доста учудващо, не знам как съм го постигнал. 3 плътни часа решавах задачите. От 80 въпроса на 56 от тях дадох точен отговор. Останалите оставих непопълнени. УНСС единствени отнемат точки за грешни отговори т.е. по-добре да не пускам “тото” на въпросите, на които не съм стигнал до крайния отговор. Теста приключи точно на третия час. Резултатите ги очаквам утре на сайта за кандидат-студентската кампания на УНСС на този адрес.

Използвах случая, че съм в София и се обадих на Григор. Видяхме се до НДК, ходихме на кафе, малко разходка, хапнахме, а след това си хванах трамвая за Автогарата. Общо взето добре си прекарах. Полафихме 🙂

This entry was posted in Дневник and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *