Варненските интернет доставчици не издържат на студа?

Техническият директор на варненския офис на водещата телекомуникационна компания “Спектър нет” Иван Чeвчибашиев е бил жестоко пребит и наръган три пъти в сряда вечерта. Той е бил нападнат пред дома му от трима мъже.

За покушението от “Спектър нет” обвиниха компанията “Интербилд”. Повече от два месеца в града продължава откритата война срещу операторите “Спектър нет”, “Херос комюникейшънс”, “Ариел ТВ”, “Варна нет” и “Ариа нет”. В декларации от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и Сдружението за електронни комуникации изразиха възмущението си от нападението и призоваха правоохранителните органи да се свършат работата, а да не наблюдават безучастно продължаващата от месеци кабелна война в морския град. Дневник

Вижте подробно историята на войната между варненските доставчици в dnevnik.bg

При първия прочит щях да падна! Чудих се това виц ли е!? Уви, не е! Тези хора наистина са зраво полудяли. Може би им липсва горещото лятно слънце и хладинката на плажа пред вълните. Не знам как в тази сфера може да има такива хора. Винаги съм предполагал, че с мрежовата комуникация се занимават интелигентни хора над тези неща. Явно и тук нашите любими “мутри” са решили да проявят своята “спортна борбеност”. Но защо след като всичко е започнало преди 2 месеца и повече полицията не е направила нищо. Подадени са не 1 и 2 жалби от страна на СпНет и нищо от полицията. Време е тази държава (има ли я въобще?) да вземе нещата в собствени ръце и да оправи тези простотии ставащи на улицата!

This entry was posted in IT, Говорилня and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *