Продължение на темата “Сексуален тормоз” на Борис Ангелов

Продължение на темата “Сексуален тормоз във Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийски университет”

Предването “Господари на ефира”, които продължават да нищят случая и да разкриват нови неща. След очевидно противоречащото си обяснение на обвинения в сексуален тормоз Борис Ангелов темата продължава.

Част 5 (адрес на клипчето)

Голяма наглост нали? Не знам дали има някакво оправдание за този човек, освен това да полежи някоя годинка да му доиде малко акъл в главата. Следващият материал на предаването “Господари на ефира” е още по умопомрачаващ. Въпросният човек (преподавател) Борис Ангелов сам си признава след малъко упорство от страна на репортера Мавриков, че е канил студентки в дома си, за да им пише оценки. Въпросното признание го прави без въобще да подозира за заснетите кадри в кабинета му. Надявам се прокуратурата да не спи, а на вас оставям да гледате материала.

Част 6 (адрес на клипчето)

Човечецът не помни да е имало такова нещо, как може така да го обвиняват несправедливо. Ама това си е уронване на престижа му! НЕ, НЕ, ВСИЧКО НЕ ПРИКЛЮЧВА ТАКА! Разбира се има и още интересни неща. Ето я и седмата част!

Част 7 (адрес на клипчето)

Малко интересни реплики на г-н Ангелов:
“К’во ми коментираш думите? Имаш си теория, върви си!”
“К’во да го напра’я? Да го бия ли?”
“‘Найш ли колко ми дреме за вашето време на Господари на ефира? Хич! Абсолютно!”
“Имам работа, не ме занимавай! Писна ми!”
“Чакай бе! Не съм те канил! Ти идваш в мойта къща, не аз в твойта!” (разговора се е преместил вече във факултета)

Възпитан човек, няма как да му се отрече. А дали така говори и през времето, когати (уж) учи студентките си да правят интервюта, един бог знае. Въпреки, че според кадрите в предните предавания, го знаят и още няколко милиона българи.

This entry was posted in Говорилня. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *