България – Албания

Един показателен мач за треньорските възможности на Стоичков. Абсолютно некадърно подбран състав с футболисти, които струва ми се не знаеха кой мач играеха и въобще какво правят на терена. Относно гологлавия субект в атаката с име Янкович или нещо сродно освен да се въргаля по тревата и да рита когато му бъде отнета топката друга цел сигурно нямаше. Треньора на албанците очевидно знаеше за какво е дошъл в България, както бе споменал в интервютата, че ще си тръгне с точката чрез нулево равенство. Може би трябваше дори да ни бият с гол от положенията (които все пак албанците имаха в сравнение с нашия “тим”) в първото половреме.

ВРЕМЕ Е Стоичков да остави националния отбор в хора, които все пак имат понятие от подбиране и подредба на състава! ВРЕМЕ Е разните менаджерски игри на Стоичков да престанът! ВРЕМЕ Е състава на националния отбор да се определя от човек знаещ какво е това футбол!

Стоичков може да е (бил) велик български футболист, но няма да остане в ничие съзнание с “великите” си треньорски постижения!

This entry was posted in Спорт. Bookmark the permalink.

One Response to България – Албания

  1. CR says:

    ТОЙ знае, ТОЙ може, ТОЙ ЩЕ НИ КЛАСИРА ЗА ЕВРОПЕЙСКОТО – ай честит 1ви Април

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *