Как се става за 1-2 дни супер потребител в Zamunda.net

Понеже съм фен на свободното разпространение на програмите, сега ще ви запозная с една от умело критите програми у нас. Името и е TrackerPro, Windows базирана и безплатна! Чрез нея можете да си правите локален трафик в Zamunda.net (там съм я тествал, но съм сигурен, че ще работи в arenabg.com и останалите български тракери). Чрез този локален трафик можете да изберете колко “свалено” и колко “качено” да симулирате. Т.е. може да си направите не лош коефицент, за да използвате останалите екстри в сайта!

Свали TrackerPro от тук

Как се инсталира?
Нормално за windows-ка програма, стартирате exe-то, избирате къде да бъде инсталирана и магията става! 🙂

Как се борави с нея?
След като сте инсталирали програмата, вече можете да я стартирате (не се налага рестартиране и прочие!). Нека първо я настроим… От дясно в менюто избере “Options“. На User-Agent поставете името на вашият торент клиент, за да няма съмнения ако се следят тези работи от торент сайта (Например аз написах BitComet 0.93). На “Upload step” и “Download step” поставете съответно колко искате да качвате и сваляте на всеки 30 минути. Стойностите са в байтове, като по стандартно е настроено да качвате по 2GB и да не сваляте. Натиснете “ок”, за да запазите настройките.
Влезте в тракера и изберете някой торент, като за предпочитане е някой, който сте валили вече (филм, програма, mp3-ка и т.н.), за да не ви засекът случайно. Свалете торента на компютъра си! В програмата (TrackerPro) от дясно изберете Add и отворете вече сваленият торент! И магията започва! В следващите 30 минути вече ще имате образуван трафик колкото вие сте си избрали в настройките. НО не прекалявайте, ще стане прекалено явно и ще си спечелите бан!

This entry was posted in IT, Говорилня and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

127 Responses to Как се става за 1-2 дни супер потребител в Zamunda.net

  1. М. Иванов says:

    Моите уважения към автора, но тук се губи основната замисъл на торентите – а именно един потребител да сподели с друг, другия с още 10 други и така всички да имат достъп до определени файлове(филми, музика, игри и т.н.) Това, че определен торент тракер се опитва да играе ролята на МОНОПОЛ . Типичната черта на БЪЛГАРИНА – ПРЕЕ*И ДРУГАРЧЕ. АМАН!

  2. Lubo says:

    ne vqrvaite programata e super oniq sa noobs

  3. Neda says:

    Пуснала съм го на upload 1гб и всеки ден малко по малко се покачва :))) Нямам БАН, но не смятам да го пускам на повече от 1гб. и малко по малко си работи супер!!

  4. Nasko says:

    Много ще се радвам, ако някой ми каже какво трябва да напиша във полето User-Agent: понейе съм със utorrent 3.1.3, дали трябва да има нклонена черта между версията и името на програмата?

  5. JaG says:

    Въведи името на торент клиента, който използваш по принцип.

  6. erricso0n says:

    suuperrrr

  7. ArRoW says:

    Здравейте,
    може ли само да попитам според вас ако торента ми е 5,12GB би ли било прекалено да наглася Upload step на 3 GB?? Мерси предварително 😀

  8. Niki says:

    Здравейте, изтеглих програмата преди два дена, наистина много помогна, но сякаш сега като свалям, свалям много бавно. Скоростта ми падна от около 1000кб/с в 40-150кб/с. За мен това е наистина много голям спад. Бих искал да питам JaG и всеки друг който би искал да ми отговори, възможно ли е програмата да пречи на скоростта ми? Моля Ви помогнете

  9. @ArRow: не е прекалено, ако има достатъчно peers за този торент. Съгласи се, че би било странно един торент да има 1-2 peer-a и да е свален 10-тина пъти, а ти да си качил неговия размер 100 пъти 🙂

    @Niki: Програмата няма нищо общо със скоростта, с която сваляш. Вичко зависи от твоята скорост към останалите пиъри.

  10. Hardcore says:

    В замунда работи

  11. cr0ck0 says:

    На мен не ми става вчера 2 пъти пробвах и днеска като проверих нямаше никаква промяна в рейтинга ми. Някой знае ли?

  12. Рейтинга се определя като разделиш свалено на качено. Ако например имаш 1TB свалено, а си настроил програмата да качиш 1-2GB няма да се отрази на рейтинга. Провери дали брояча за качено ти се увеличава.

  13. cr0ck0 says:

    И там нямаше промяна, а го оставих на 4гб качване и 2 сваляне за 1 час.

  14. cr0ck0 says:

    Сложих повече Upload и стана, благодаря за хубавата програма!

  15. Тони80 says:

    Здравейте.От скоро ползвам тази програма,но забелязах,че интерфейса и настройките и не са като тези,които ги има по снимките и клипчетата с обясненията.При мен на “Options” има само падащо меню на което се виждат различни скорости от 300Kbits до 16Mbits и нямам никаква идея коя да избера за да има по-бърз резултат.Благодаря предварително,ако някой сподели нещо.

  16. Speed-vlado says:

    pri men ne stava po nito i edin na4in

  17. Dimitar says:

    еми при мен стана следния проблем, преди непрестанно сиидвах и непрестанно ми се качваше рейтинга и числата който съм качил в замунда… след като я използвах тази програма а и непрестанно си сиидвам с uTorrent по средно 3/4 мб/с в акаунта ми не се качи нито рейтинг нито ми изписа че съм качил нещо(числлата) иии сега колкото и да сийдвам (без програмата, само uTorrent) нищо не се покачва а пак си сиидвам с по 3/4 мб/с, така че мерси за дето ме прецака !!!!!!!! НЕ Я ТЕГЛЕТЕ

  18. Сигурен ли си че не използваш магнитните линкове?

  19. Dimitar says:

    да, с тая програма сиидвах 2 торента на 2та ми акаунта едновреммено .. единия от който е нов(акаунт). При него има същия проблем…

  20. Dimitar says:

    НО МИСЛЯ ЧЕ УСПЯХ ДА ГО ОПРАВЯ ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН. СВАЛИХ ЗЛАТЕН ТОРЕНТ, Както знаете той отчита само сийда без сваленото. Рейтингът ми се дигна

  21. Анонимен says:

    Десен бутон запис на връзката като,ако не си записвате торентите като мен.

  22. koki says:

    lal super
    iska zamunda

  23. lucho says:

    не мога да разбера 2 GB, на колко байта се равнява

  24. blasho nikolov says:

    С уважения, ама не е защото “българинът можел и иска лесното”.

    Давам пример със себе си. От както помня Замунда имам акаунт. Години преди да се разцепят. Никога не съм гонил рейтинг и сийдвам колкото да има баланс. Имах период, в който исках да споделям. Свързаха се с мен и ми казаха да подготвям всичко, а те ще катерят. С други думи снимки, описания, скрийнове, превод, подредба… Направи ми торента, ама аз понеже съм ъплоудър обирам меда. Не за друго. Едно “Благодаря” нямаше. Никой не е длъжен. Пари за това не взимаш. И катерих няколко от нашумелите сериали като “Staw Wars” и “Dr. Who” например. Само аз ги намирах в 1080p / 2160p (HD/UHD) в този период.

    И сега например искам да споделя няколко игри, които ги няма, а зарибяват, а съм с рейтинг малко под 2. Въпреки, че сийдвам. Нямам време за това да ровя и катеря. Офиса, работа, жената, дома… Та изобщо не си прав като пишеш, че нашенците искат лесното и само да теглят. Има и такива като мен, които искат да споделят, ама нямат рейтинг.

  25. Alex says:

    има ли значение размерът на торенти, който сме свалили и за колко време може да станеш супер-потребител, ако всеки ден качваш по 2 гб да речем?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *