Приказка и поуката от нея

Бях щастилив. Заедно с приятелката ми която се казваше Мария, се срещахме в продължение на една година, най-накрая решихме да се оженим.
Моите родители ми помагаха чрез всички възможни за тях начини, приятелите ми я обожаваха, а самата тя? Същинска мечта! искаше само едно нещо което ме притесняваше, въпросното нещо беше сестра и. Тя беше повече от страхотна, носеше предизвикателни дрехи и беше само на 20 години. Бих могъл да кажа, че направо свикнах с нея, което допълнително ме объркваше.
Седмица преди сватбата ми с Мария, сестра и ме извика у тях за да проверя списъка с поканените. Тя беше сама когато пристигнах, и като цяло атмосферата беше доста странна. Тя започна да ми говори на ухо, как имала желания и чувства към мен, и неможела да ги преодолее. Докато шокиран слушах изказването и, тя ми каза в прав текст, че иска да прави любов с мен преди да се врека във вечна вярност със сестра и Мария. Слушайки нея, буквално изтръпнах, незнаейки как да реагирам. Тогава тя ме погледна в очите, казвайки ми:
“Качвам се на горния етаж в стаята ми, ако ти искаш да дойдеш при мен, ще те чакам в леглото.”
Безкрайно объркан, наблюдавах как тя се качва нагоре, съблича блузката си, и я хвърля от стълбите. Застанах мирно за момент, миг по късно се запътих към входната врата. Отворих я, направих десет крачки към автомобила си, когато зад мен се появи бащата на Мария. Със сълзи на очите ме прегърна, изричайки:
“Много се радвам синко за това, че премина нашият малък тест, не сме мечтали за по-добър мъж за дъщеря ни, добре дошъл в семейството!”

Поука от разказа: “Винаги дръжте презервативите си в колата”

приказка

This entry was posted in Говорилня. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *