Как се става за 1-2 дни супер потребител в Zamunda.net

Понеже съм фен на свободното разпространение на програмите, сега ще ви запозная с една от умело критите програми у нас. Името и е TrackerPro, Windows базирана и безплатна! Чрез нея можете да си правите локален трафик в Zamunda.net (там съм я тествал, но съм сигурен, че ще работи в arenabg.com и останалите български тракери). Чрез този локален трафик можете да изберете колко “свалено” и колко “качено” да симулирате. Т.е. може да си направите не лош коефицент, за да използвате останалите екстри в сайта!

Свали TrackerPro от тук

Как се инсталира?
Нормално за windows-ка програма, стартирате exe-то, избирате къде да бъде инсталирана и магията става! 🙂

Как се борави с нея?
След като сте инсталирали програмата, вече можете да я стартирате (не се налага рестартиране и прочие!). Нека първо я настроим… От дясно в менюто избере “Options“. На User-Agent поставете името на вашият торент клиент, за да няма съмнения ако се следят тези работи от торент сайта (Например аз написах BitComet 0.93). На “Upload step” и “Download step” поставете съответно колко искате да качвате и сваляте на всеки 30 минути. Стойностите са в байтове, като по стандартно е настроено да качвате по 2GB и да не сваляте. Натиснете “ок”, за да запазите настройките.
Влезте в тракера и изберете някой торент, като за предпочитане е някой, който сте валили вече (филм, програма, mp3-ка и т.н.), за да не ви засекът случайно. Свалете торента на компютъра си! В програмата (TrackerPro) от дясно изберете Add и отворете вече сваленият торент! И магията започва! В следващите 30 минути вече ще имате образуван трафик колкото вие сте си избрали в настройките. НО не прекалявайте, ще стане прекалено явно и ще си спечелите бан!

This entry was posted in IT, Говорилня and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

127 Responses to Как се става за 1-2 дни супер потребител в Zamunda.net

  1. georgi says:

    ако може да ми кажеш колко е 1 гига баит на баитове плз

  2. JaG says:

    1GB = 1024MB = 1024*1024KB = 1024*1024*1024Bytes

    Т.е. 1GB = 1073741824 bytes

  3. georgi says:

    мерси много

  4. EG says:

    mn e hitro haresvami

  5. bgss says:

    а някои мижели да ми каже колко baytes sa 3gb

  6. bgss says:

    hora na zamundata ne mi stava

  7. JaG says:

    В замунда си върши перфектна работa 😉

    3GB = 3221225472 bytes

  8. silvia says:

    на мен не ми отваря торентите тази програма,отдолу при името на файла не ми пише нищо и съответно нищо не мога да отворя,какво трябва да направя

  9. JaG says:

    Теглиш програмата, инсталираш я и я отваряш. Вътре цъкаш на “Add” и от там отваряш торент, който трябва да си свалила на твоя компютър.

  10. silvia says:

    ами така го правя,намирам в де диска папката с филма,цъкам фърху нея и нищо не отваря,когато сменя файловете от тип вместо торентсда пише всички файлове,изписва,че е невалиден файл формат и пак не го отваря,при името на файла долу в таблицата не пише нищо празно е като цъкна на папката с филма,нещо не става и не знам къде е проблема

  11. JaG says:

    Проблема е, че се опитваш да отвориш с програмата свалените файлове. Не трябва тях да отваряш. Свали самия отрент от сайта. Това е малък файл, който по принцип отваряш с BitComet примерно, за да сваляш. Този малък файл го запамети на компютъра си и него отвори. 😉

  12. silvia says:

    аз тегля от замунда,влезнах в сайта избрах си филм,при мен като натисна да сваля филма директно го качва в биткомета и започва да тегли,нямам такъв файл за какъвто говориш да го отварям с биткомета,в де диска като отида в папката на филма има файл с името на филма и под него пише 0 бита,пробвах и него да отворя с тракерпро,но не ми го отваря пак,пред изключване съм в замундата всеки ден ми свалят коефициента въпреки че сиидвам по няколко седмици.

  13. silvia says:

    от арената стана свалих този малкия файл и го отворих с тракерпро,но на ъплоуд е нула въпреки че в опшионс съм задала 3GB в байтове съответно и започна на ъпдейт тайм постоянно да вървят секунди стигнат до 0 и започва обратно от 118 сек.да ъпдейтва.А явно от замундата не става нямам такъв файл,който да отворя с биткомета.

  14. JaG says:

    Значи за арена… остави го така, щом отброява до 118 сек. значи не може да се свърже с тракера…

    За замунда… там където кликваш да “сваляш” е този малък файл. Само дай “Save as…” и си го свали на компютъра и го отвори с ТракерПро.

  15. silvia says:

    май много ми станаха коментарите,но не съм много в час с тези неща.Направих го със замунда както ми каза,свалих файла,отворих го с тракерпро,но пак започна на ъпдейт тайм да отброява сек. от 120 до 0 и пак обратно постоянно,на ъплоуд е 0.Това постоянно ли ще бъде или само за няколко часа или е само за дадения торент.Ако е така значи няма да мога да ползвам тракерпро,но все пак ти благодаря за вниманието и обясненията,без теб нямаше да стигна и до тук.

  16. JaG says:

    Остави го така, това значи, че ТракерПро не може да се свърже с тракера. Остави го примерно с 2-3 торента за 1 вечер и до сутринта трябва да имаш насъбран ъплоуд. Просто в тези големи тракери свързването не е толкова лесно и трябва малко търпение.

  17. Vampi says:

    PROGRAMATA SI RABOTI.KOITO NEMIJE DA Q PUSNE NEZNA4I 4E NE STAVA MOQ KOEFICENT E 271.254 ZA 2 DENA

  18. JaG says:

    Бири-чет, ти пък много си прекалил 😀

  19. vasko002 says:

    трябва ли да сам вклучил utorrent-та за да работи

  20. JaG says:

    @vasko002: Не. Програмата си е самостоятелна.

  21. niki says:

    na men mi stana

  22. Eb1sU says:

    мн ти благодаря бири-чет

  23. nasko says:

    mn e hitro super

  24. toni_montana says:

    mom4eta nekoi znae li za 5 i 10gb kolko KB sa ako nqkoi znae da kaje i kak se smqtat plees

  25. JaG says:

    Вече писах в мой по-горен коментар:

    1GB = 1024MB = 1024*1024KB = 1024*1024*1024Bytes

    5GB = 5368709120 bytes

  26. Stefan4o says:

    Mn mi xarexva programkata i sega ka4va da se nadqvam 4e 6te ima efekt i bez da me xvanat 🙂

  27. StarGateFan says:

    сега и аз съм я пуснал надявам се да има ефект че в замунда постоянно ми спада коефициента и БЛАГОДАРЯ много за програмката

  28. §* Nick *§ says:

    м.. за по лесно да не питате постояно отивате в гугл и пишете
    1GB = ? Bytes

  29. godji says:

    Да аз станаха за много по-малко от 2 дена :Д …от много време я ползвам и наистина е много добра 🙂

  30. cool9412 says:

    а някой би ли ми го описал по добре ако може благодаря предварително

  31. JaG says:

    Здравей, не знам колко по-подробно от това да го опиша. Пиши какво не ти е ясно?

  32. Lara Croft says:

    Брат ми ми беше говорил за тая програма и я намерих тук, изглежда ми много добра, аз си я направих да ми upload-не 1GB и ми остават 20мин., но имам един въпрос…Мога ли да използвам по същото време uTorrent? Сега като свърши да брои я спирам и после трябва ли пак да я пускам или вече ще ми се е оправил коефицента в zamunda?
    Мерси предварително!!

  33. JaG says:

    Здравей, Lara Croft! Предполагам, че може да ползваш uTorrent, но все пак тествай. Скоро не съм ползвал програмката понеже на този компютър съм на линукс, но по спомени мога да ти кажа, че имаше отделна колконка, където пише колко ти е “ъплоуднало” досега. В замунда ъпдейта се прави на 24 часа (по някое време през нощта) и след него ще ти се отрзи в статистиките.

  34. Lara Croft says:

    Здрасти отново, минаха 24h и се актуализира страницата, но нещо не ми пише че съм качила, а само че съм свалила…сега се опитвам пак да видим дали ще стане, надявам се да стане…сега съм сложила 3gb и надявам се не ме разберат, ако ме разберат ще получа бан нали, предполагам няма да мога да влизам с тва ip или само acout-a ми ще баннат?
    А програмата излиза в 1 прозорец на който пише колко си сложил да се ъплоудне и колко да се свали, а също така и времето което остава и големината (на торента предполагам) и това е, не излиза нишо отделно, предполагам така и трябва да е. Незнам, после като спре ще погледна пак в замунда и ако ли не ще почакам 1-2 дни да видим и че ви кажа какво е станало. Чао от мен!!

  35. JaG says:

    Здравей! Ако те хванат направо ще ти изтрият акаунта, затова не прекалявай, защото май свободни места за нови регистрации в сайта няма 🙂

    Чакам отзивите дали се е получило, от написното разбирам, че правиш всичко както трябва.

  36. edison says:

    pri men raboti perfectno

  37. Krasimir says:

    А като те баннат по IP или само акаунта банват кажете плс.

  38. JaG says:

    За моя радост не съм имал подобни проблеми и не мога да кажа. Мисля, че просто изтриват акаунта и банват по IP, но това са само догатки.

  39. AirCops says:

    Малко съм тъп ама как да спра тва чудо като няма стоп,качил сам 8ГБ и нз как да го спра 😀 плс помошт

  40. JaG says:

    Затвори програмата…

  41. AirCops says:

    с Close ли и като го дам запаметява ли се ?

  42. AirCops says:

    не дали се запаметява,а това където сам го качил автоматично ли се качва в замуда като дам затвори ?

  43. JaG says:

    Да, каченото вече е изпратено в замунда. Просто сайта обновява тази информация веднъж през нощта.

  44. AirCops says:

    мерси много

  45. itso says:

    абе хора ако те баннат в замукда какъв е бана парнаментен или временен

  46. itso says:

    дали са ме баннали в замунда !! качих само два гигабайта имах го изтеглен торента и след половин час немога да влезна в сайта ??????

  47. itso says:

    нещо стана от тая рлограма сииднах 2 GB в замунда и след половин час немога да вляза в нито един торент сайт !!! Някой ако знае нещо да каже МОЛЯ ВИ!!! :(:(:(

  48. itso says:

    zna4i siidnax s taq programa 2 gb v zamunda i sled polovin 4as nemoga da vlizam v nito edin torent sai pls nakoi ako znae ne6to mi kaje pls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *